e-mail: info-1601302@edu.mon.bg; гр. Карлово, ул. " Генерал Скобелев" № 8; тел: 0335/9-67-71; мобилен: 0876266939

Патронен празник 2016

Напред и нагоре!

patronen_2016

 

 

видео: Щерев Карлово ТВ

Коментарите са затворени.