Обръщение – призив „Заедно можем повече“

 

 

ОБРЪЩЕНИЕ – ПРИЗИВ

ОТ УЧИЛИЩНОТО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ СУ „ХРИСТО ПРОДАНОВ“

ПОД НАСЛОВ  „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ“

 

Да пазим спомена за Проданов, да търсим неговите върхове – всеки ден, с всяко свое начинание, за нас, продължителите на неговото дело, е чест и отговорност.

На 19.10.2023 г. бе проведена среща на Училищното настоятелство при СУ „Христо Проданов“, на която единодушно бяха взети следните решения:

  1. Възстановяване на стената за катерене във физкултурния салон;

  2. Създаване на младежи гвардейски отряд към СУ „Христо Проданов“.

Идеята за изграждане на стена за катерене в нашето училище, инициирана от ръководството, намери своите поддръжници в лицето на училищното настоятелство, обществени организации, родители, граждани.

Всички, чиято мисия е да градят, да творят бъдеще, да оставят следа. Смелите проекти се  осъществяват, когато не сме сами, а заедно гледаме в една посока – тази на доверието и съпричастието, посоката, която удовлетворява вечната човешка жажда да създаваме нещо ново, с което да променяме света. Съграденото в името на децата ни остава и след нас. Те заслужават всяка наша мисъл, всяко усилие и всяка стъпка, която правим. Сигурни сме, че те порастват с примера, който им даваме. А най- важният за тях урок е, че няма невъзможни неща. Достатъчно е  някой да повярва в теб, да те последва, да сподели пътя ти. Най- смелите мечти се сбъдват, когато сме повече, когато заедно вървим и мечтаем.

За да осъществим нашия проект докрай, се нуждаем от Вашата финансова подкрепа – Вие, които носите духа на Проданов в сърцето си и се стремите към най – високия връх – на доброто, на подадената ръка и сплотеността.

Вярваме в най-красивата човешка добродетел – щедростта, която може да получи своето изражение на сметката на училищното настоятелство: BG14FINV91502016906033.

Заедно можем повече! Заедно творим бъдеще! Заедно вървим напред и нагоре!