Награди за децата от клуб „Литературен Еверест“

2 дипломи1

  Колко хубаво е лятото! Децата са във ваканция, потъват в свободата си, играят и творят! За децата от Клуб „Литературен Еверест“ към СОУ „Хр. Проданов“ лятото е сезонът на съсредоточаване и върху собственото им творчество. Освен че не спират да пишат, преподреждат и осмислят написаното (камарата хвърчащи листчета в дома на психоложката Росица Иванова нараства заедно с температурите), децата получават и награди за труда си!

  Четвъртокласничката Рени Влайкова бе номинирана за своите творби в Националния литературен конкурс „Състояние на полет“. Е, полетът с парапланер й се размина, но заедно с връстничката си Филиз Палаз получиха грамоти и награди за най-млад автор в тазгодишното издание на конкурса. Филиз спечели и поредната си поощрителна награда от национален конкурс – този път от Калофер. Конкурсът „С Ботев в сърцето“ е част от Ботевите дни и нощи в старопланинския град.

  Какви ли още вълшебства ще се случат през лятото? Докато очакваме децата да ни разкажат за чудесата на лятната ваканция, не пропускайте да се насладите и вие на красивите и щедри летни мигове! И нека вдъхновението бъде с вас!

Росица Иванова