Капачки за бъдещето

Скъпи ученици, родители и колеги,
С голямо удоволствие искаме да изразим нашата искрена благодарност към всички, които се присъединиха към инициативата Капачки за Бъдеще. Инициатива, която в СУ „Христо Проданов“ с радост подпомагаме.
Благодарение на вашата подкрепа и ангажираност събрахме значително количество кенчета и капачки, които ще бъдат рециклирани и превърнати в надежда за едно по-добро утре!
Доброволчеството е най-силната форма на добротворство. Благодарим ви, че заедно създаваме един различен свят. Свят, изпълнен с вдъхновение и вяра!
Изказваме специални благодарности към всички прекрасни малчугани от III-ти Б клас и към Рангел Стоянов – един от хората, които се грижат СУ „Христо Проданов“ да е нашият приветлив втори дом – или тези, които тази година съумяха да съберат най-много кенчета за каузата.
Гордеем се и с децата от IV-ти Б и III-ти А клас. Вашите общи усилия събраха хиляди капачки, с които ще бъдат закупени детски линейки и кувьози; апаратура за детски, неонатологични и родилни отделения!
 Благодарим и на Никола Мерджев от III-ти А клас за ангажираността да допринесе максимално към каузата!
Всеки от вас може да се превърне във Великан – достатъчен е един малък жест, една частица подкрепа, за тези които се нуждаят от нея!
 Нека продължим да бъдем вдъхновение!