Награда за Филиз Палаз от СБУ

На 19.06.2019 г., малко след като се яви на националния изпит по математика, седмокласничката Филиз Палаз бе наградена от Общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители. Председателят на СБУ за Карлово и Сопот г-жа Маргарита Иванова, която познава творчеството на Филиз, ѝ връчи грамота, букет във формата на разтворена книга и парична премия. Филиз наскоро издаде третата си книга „Тефтерът на магьосницата“, което е ненадминато постижение за дете на нейната възраст! Творбите ѝ са увлекателни, пълни с напрежение, фантазия и красиви чувства, за което свидетелстват и наградите ѝ от национални литературни конкурси.

Грамота и премия получи и психоложката Росица Иванова, която се занимава с пишещите деца в Клуб „Литературен Еверест“ към училището ни, както и други изявени синдикални дейци от Карлово и Сопот с разнообразни успехи.

Вълнуващо е, когато творчеството на талантливото дете бъде забелязано и поощрено! Желая изпълнена с приключения, великолепна ваканция на творците от Клуб „Литературен Еверест“!

Росица Иванова