Изпращане на абитуриентите от СОУ „Христо Проданов“- гр. Карлово – 10.05.2013г.

       И тази учебна година за СОУ "Христо Проданов" е наситена с ентусиазъм и творчески труд, с много усърдие и желание, с воля и дух да се върви напред и нагоре по стръмния път на науката.

       Но в календара на нашето училище има един много специален и запомнящ се ден – денят, в който изпращаме поредния випуск зрелостници.

       И днес пъстрото празнично тържество, с грейнали усмивки, весела глъчка и много цветя, е посветена на абитуриентите – момичетата и момчетата от випуск 2013.

       По време на празничния ритуал завършващите дванадесетокласници целунаха и се простиха с училищното знаме. Видяха се сълзи в очите на класните ръководители, на учителите и учениците, на присъстващите родители и гости на тържеството, което завърши с кръшни български хора.

       Близо 90 са завършващите зрелостници. След броени дни на всички тях им предстои полагане на държавните зрелостни изпити. А след това… Празнично облечени, с цветя и в добро настроение ще изживеят приказните мигове на своя абитуриентски бал!

       Пожелаваме им да следват мечтите си, да покоряват върхове, да останат верни на девиза на нашето училище "Напред и нагоре!".

Видео:                                                

Снимки:                

сс