Мениджър за един ден

???????????????????????????????   На 13.03.2014г. под егидата на „Джуниър Ачийвмънт България“  се проведе „Мениджър за един ден“ за УК от цялата страна.

    УК „Милениум“ участва в проявата със свои представители на местно ниво. Три ученички от 10а клас Християна Карабобева, Десислава Богойска и Десислава Карабобева се запознаха с дейности на община Карлово. Християна Карабобева за няколко часа стана кмет на общината.

     Ученичките Зоя Джакова и Валерия Донева от 11а клас за първи път участваха в дейността на Общински съд – Карлово, като присъстваха на граждански дела.

    Днес над 1000 младежи и близо 350 водещи компании, организации и държавни институции се включиха в тринадесетото издание на “Мениджър за един ден”. Инициативата, организирана от „Джуниър Ачийвмънт България“ откри министър–председателя Пламен Орешарски и кмета на София Йорданка Фандъкова.
    Община Карлово участва в събитието за седми път, регистрирани за участие са ученици СОУ “Христо Проданов” и СОУ “Васил Левски”. Те са разпределени в отдел ”Природни ресурси, екология и земеделие”, звено “Инспекторат”, дирекция “Култура, хуманитарни и социални дейности”. На кметския стол седна   Християна Карабобева от Х-ти клас на СОУ “Христо Проданов”. Учениците имат възможността в този ден да покажат своите умения и планират своето кариерно развитие. На участниците бяха връчени сертификати за участие в “Мениджър за един ден”.  Кметът на Община Карлово д-р Кабаиванов пожела на младите мениджъри да се подготвят за реалния свят на деловите отношения, да постигнат мечтите си и реализират програмите си.

Още  за дейността на УК „Милениум“

материал от karlovo.tv