СОУ „Христо Проданов“ е победител в надпреварата „Млад огнеборец“

    На 16.04.2014г. от 10.30 час???????????????????????????????а на стадион “Васил Левски” се проведе състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”. То се организира от Районна служба пожарна безопасност и защита на населението – град Карлово.
В надпреварата премериха сили отборите от училищата на територията на града. Състезанието протече в дисциплините “Бойно разгръщане на състезателна пътека” и “400 м щафетно бягане”, в които младите огнеборци показаха бързина, сръчност, точност и умения  за преодоляване на препятствия.
……На първо място се класира отборът на СОУ “Христо Проданов”, на второ ОУ “Райно Попович”, на трето СОУ “Васил Левски” и на четвърто ОУ “Св.Св. Кирил и Методий”. За победителите наградите бяха грамоти, торти и футболни, волейболни и баскетболни топки- подсигурени от  РСПБЗН град Карлово и Община Карлово.
……Отборът на СОУ “Христо Проданов” ще участва на областното състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” в град Пловдив, а при спечелено призово място участие в Републиканското състезание в гр. Варна.