Иновативен продукт за живота и делото на Васил Левски

  В годината на 180 години от рождението на Васил Левски, учениците от нашето училище изработиха един иновативен и родолюбив продукт. Диск, който се върти и в прозорец може да прочетем важни факти свързани с живота и делото на Апостола за съответната година. Продуктът се приема с голям интерес от всички, които са се запознали с него. Той е съвместен труд на два клуба от училището ни – клуб „Мултимедийна работилница“ и клуб „Краезнание“ с ръководители г-жа Николова и г-жа Минева. Вярваме, че тази родолюбива инициатива трябва да се популяризира сред всички българи. Васил Левски казва: „Дела трябват, а не думи“. Подкрепете едни млади българи в техните дела!

  На 23.02.2017г.  с цел популяризирането на продукта той беше представен на сесията на Общинския съвет на гр. Карлово.

 Радио интервюто е на Кристина Русева , журналистка в радио Стара Загора към Българското национално радио. Участник в него е  ученикът Цветан Добринов Василев от VII клас. Журналистката похвали  родолюбивата идея на учениците ни като каза:

    „Поклон пред това, на което възпитавате вашите – наши деца. Признание за духа и пламъка на Апостола, който сте съхранили и предавате в днешните млади хора, като негови съграждани и наследници!“