Пореден успех за клуб „Литературен Еверест“

Завършилият наскоро национален литературен конкурс на Фондация „Буквите“ под наслов „Всичко за майка ми“ бе увенчан с красиво томче – алманах за майката, съдържащ избрани от редакторите стихотворения и разкази. Психоложката е сред одобрените творци и участва в сборника със стихотворение. В томчето са включени 28 стихотворения и 19 разкази. Това е третата публикация на Росица Иванова за 2017 г. в сборници с наградени конкурсни творби. Наистина, добра година за Клуб „Литературен Еверест“, като имаме предвид преди всичко националните награди и отпечатаните книги на пишещите деца от клуба!

В друг сборник – „Спри, обичам те!“ с наградени творби от едноименния национален конкурс на Съюза на независимите писатели, Р. Иванова участва със стихотворение заедно с младите ни автори Катя Данова IX в клас и Александра Михалева XII а клас, представени в сборника с разкази.

На 14.12.2017 г. при откриването на обновената училищна библиотека Росица Иванова получи сертификат от Мирослав Колев – директор на Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ за доброто сътрудничество между библиотеката и клуба. През тази година Общинска библиотека бе домакин на представянето на три нови книги от членовете на клуба, както и на тематични литературни четения с участието на пишещите деца, за което благодарим от сърце!

Желаем нови публикации, награди и книги на творците от Клуб „Литературен Еверест“ през новата 2018 година! Успех и на всички творци в СУ „Христо Проданов“!

/Р. Иванова/