Иновативен открит урок – „Сoциaлните мpeжи –Ад или Рай“

     

По повод седмицата за безопасен интернет г-жа Николова и г-жа Цонева, проведоха иновативен открит урок на тема  “Сoциaлните мpeжи – Ад или Рай“ с ученици от VII а и  VII б класове. След уводните клип и презентация, урокът продължи под формата на състезание между четири отбора. Предизвикателствата, с които седмокласниците трябваше да се справят бяха виртуална кръстословица, логически и практически задачи, с които да защитят тезата „За или против социалните мрежи“.

Състезателите бяха отговорни, емоционални, творчески настроени и се справиха отлично. Всички участници в състезанието заслужено получиха грамоти и награди.

Благодарим на учениците от XII б клас, които бяха  жури и зорко следяха изпълнението на задачите.

Изказваме благодарност на учениците от VII а и  VII б клас и техните класни ръководители г-жа Рангелова и г-жа Трифонова.

Гости на събитието бяха директорът на училището г-жа Маринова, помощник-директорите г-жа Дончева и г-жа Минева и  учениците от VI б с класен ръководител г-жа Маринчешка.

Без съмнение, социалните мрежи ни влияят. Важно е мъдро да подходим: да не си губим времето, защото времето – това е най-ценното, което имаме. Интернет комуникацията следва да допълва живота ни, а не да бъде в основата на всички наши дейности!

Презентацията може да видите тук