35 години „Напред и нагоре!“

Честит патронен празник на учениците и учителите избрали за свой химн стихотворението „Непримиримите“. Има такова училище на непримирими и достойни момчета и момичета, учители и родители. Има такова училище с името на алпиниста Христо Проданов. На 20 април СУ „Христо Проданов“ отбелязва своя 35 годишен юбилей.

Честит патронен празник на преподавателите с благодарност за техния професионализъм!

Честит патронен празник на нашите най – добри съюзници – родителите ! Няма как да не сме Ви благодарни за подкрепата и отборния дух, който се изгради в училищната общност.

Честит патронен празник на нашите възпитаници! Скъпи ученици, скъпи наши деца, бъдете здрави, бъдете смели, бъдете разумни, но най–вече – бъдете себе си!

Честит патронен празник на всички продановци, които през годините са били част от отбора на „Непримиримите“!

Честит патронен празник на нашите зрелостници! Вие сте нашата гордост, Вие сте „каките и батковците“ за пример на всички останали ученици в училище. Скъпи момчета и момичета, желая Ви здраве и Ви благодаря за всички вълнения и мигове, които заедно преживяхме през тези години. И… да не сте се отказали да ни покажете, че можете да броите до 12. Очакваме с нетърпение и вълнение Вашите майски дни!

Честит юбилей отбор „Непримирими“!

Янка Минева

Директор на СУ „Христо Проданов“