Връчване на дипломите на випуск 2022 г.

На 22.06.2022 г. на тържествена церемония в зала „Васил Караиванов“ бяха връчени дипломите за завършено средно образование на зрелостниците на СУ „Христо Проданов“ от випуск 2022 г.

Първенецът на випуск 2022 г. – Венцислава Писачева, в кратко обръщение благодари за успехите си на своите учители и на родителите си, подчерта, че с достойнство и гордост ще продължава „напред и нагоре“.

Развълнувани и изпълнени с чувство на гордост и удовлетворение, нашите абитуриенти получиха своите дипломи – резултат от усиления съвместен труд на учители и ученици. Целеустременост, трудолюбие, подкрепа и стремеж към успех – и още един випуск се отправя по своя път, съхранявайки завинаги знанията, спомените, важните моменти от училищния живот.

„Вие завинаги оставате част от историята на най-младото не само по възраст, но и по дух, училище в Карлово. Обичайте България и родния си край.“- бяха думите, с които се обърна към нашите възпитаници директорът, господин Лука Мачев.

На добър час, скъпи зрелостници! Гордейте се с духа и смелостта на нашия патрон Христо Проданов и не забравяйте родното училище, от което поемате към своите върхове. Бъдете мъдри, достойни и непримирими! Нека надеждата и волята за успех са навсякъде с вас!