Ден на отворените врати

Благодарим на всички, които споделиха днешния слънчев ден с нас. За нас беше удоволствие да отворим вратите си за всички вас.

Надяваме се да сте се почувствали уютно в нашия втори дом – СУ „Христо Проданов“.

Вярваме, че сме ви заредили с частичка вдъхновение, че сме ви дарили с топла усмивка, и слънчево настроение, и сте си тръгнали поне с един красив спомен по-богати.

Благодарим на всички учители и възпитатели за желанието и старанието да направят днешния ден по-цветен за всички, които пристъпиха прага на СУ „Христо Проданов“.

Благодарим и на всички ученици, които избраха да бъдат в училище и в събота, за да са част от един необикновен празник. Този преди обед нямаше да е същият без вашето добротворство.

Трудно можем да съберем цялата прекрасна емоция от днешния ден само в един албум, но се надяваме в следващите 120 секунди да усетите поне частичка от атмосферата на нашия Ден на отворените врати.

За нас е чест, че примерът, който даваме вдъхновява и всички останали, тръгнали по стъпките ни!

Обещаваме да продължаваме да сме пионери и заедно с вас да достигаме все по-недостижими върхове!

Ще се радваме да се срещнем отново тук, в СУ „Христо Проданов“, защото има още много, с което се гордеем и с радост ще го споделим!

Очаквайте скоро пак да отворим вратите си за вас и да ви приветстваме тук, където винаги ще сме готови да бъдем вятъра под крилете ви, за да достигнете висините на мечтите си!

Продължавайте да ни вдъхновявате, деца – нека заедно да продължим да покоряваме нови върхове и да променяме света!